Kapak Resmi

Kapak Resmi

12 Ocak 2015 Pazartesi

Cloud 34 Hilton İstanbul Bomonti - Osmanbey - İSTANBUL

İstanbul’un büyük otellerinden biri olan Hilton İstanbul Bomonti Cloud 34, şehrin en yeni keyif ve eğlence noktaları arasında yer alıyor. Otelin 34. katında bulunan bar, DJ performansları, harika İstanbul manzarası, zengin barı, özel kokteylleri ve atıştırmalık lezzetleriyle misafirlerine unutamayacakları bir eğlence yaşatmakta.

KanGurular ekibi olarak bu mekanda Koktey yapım etkinliğine davet edildik. Zaten mekana gelmeden önce yaptığımız araştırmada kokteyl konusunda Cloud 34 ün özellikle “Bartender’s Garden” konseptiyle sunulan kokteylleri ile  dikkat çektiğini tespit ettik. Tabii ki bu da bizi meraklandırdı.

Etkinlik esnasında yapılan Bosphorus (Rom 4 cl, Blue Curocao 2 cl, Limon suyu 3 cl ,Biberiye, Elma suyu 6 cl) , rakı severler için yapılan Lions Milk ( Rakı 1 cl, Limon suyu 3 cl, Nane Likörü 3 cl, Elma suyu 6 cl), Turkish Coffee Martini (Votka 4 cl, Martini Dry 4 cl, Soğuk Türk Kahvesi 4 cl) ve West Wing (Rom 2 cl, Çilek Püresi 2 cl, Limon suyu 1 cl) 

Yukarıda belirtilen kokteyller, tadımından hoşlandığımız kokteyllere ilişkin muhteviyat paylaşımlarıydı. Bunun dışında, Bomonti Breeze, 230, Cosmopolitan, Basil Pleasure, Bomonti Mary ve Lions Gate kokteyllerinin de icrası yapıldı.

Bir binanın 34. Katından İstanbula baksanız İstanbul size gülümser, ancak Hiltondan bakarsanız bunun cevabını bizce orada siz görün :)

Mekanı tavsiye ederiz.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder