Adını sıkça duyduğumuz bu iki aylık mekanı, bir de biz deneyelim dedik. Oturma alanı olarak küçük olan iç mekan, sade ve hoş dekore edilmiş. Yüksek tavanlı olmasından dolayı ferahlık söz konusu. Kibar bir şekilde içeriye buyur edildik ve hemen menülerimizi istedik. Menüde fiyatlar ne ucuz ne de çok pahalı sanki tam kararında gibi. Zaten yediğiniz yemekten sonra bu fiyat onun hakkıdır diyorsunuz. Hiç başlangıç vs. ye girmeden direkt ana yemeklerimizi sipariş ettik. Mekanda taş fırın olmadığı için tercihlerimizden birini pizza olarak kullanmadık. Kuzu incik ve yaban mantarlı risotto ve ızgara atlantik somonu sipariş ettik. Önden ikram olarak harika ekmekler ile sarımsak, sirke, zeytinyağı karışımı geliyor. Zeytinyağı ile birlikte yağlı ekmekler biraz ağır olsa da oldukça lezzetli. Mekanın cabernet sauvignon ev şarabından istiyoruz fakat 75cl olarak sipariş edebileceğimizi öğreniyoruz. Yarım karaf olmaz mı? isteklerimizi servis yapan arkadaş kırmıyor ve o şekilde servis ediyor. Bizce de iki kişi gelip yedikleriyle hafif alkol almak isteyenler için yarım karaf uygulaması da yapılmalı. Sipariş ettiğimiz kuzu incik ve yaban mantarlı risotto gerçekten çok başarılı. Et lezzetli ve yumuşacık. Risottonun diriliği de tam kıvamında. Tabağın içinde gelen şekerli turuncu malzemenin soğan reçeli olduğunu öğreniyoruz. O da risottoya güzel bir lezzet katmış. İki kişi 120 TL gibi bir hesap ödüyoruz. Menüler de resimler de görülebilir. Hoş bir ortamda, lezzetli yemekleri, fiyat olarak çok da uçmadan yiyebileceğiniz bir mekan. #KanGurular
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder