Denizli'de akşam yemeği için tercih edilebilecek ilk adres, bana göre Garson Şükrü. Çok yağmurlu bir akşamda mekana geldik, sağolsun vale arkadaş bizim ıslanmadan mekana girebilmemiz için elinden geleni yaptı. Mekanın çoğu zaman özellikle cumartesi akşamı çok yoğun olduğunu bildiğim için 3-4 gün önceden rezervasyon yaptırdım. Önden çiğ köfte ve mezelerimizi aldık. Yanık yoğurt, börülce, enginar ve yoğurtlu patlıcan. Hepsi çok başarılıydı. Ara sıcak olarak paçanga böreği ve tereyağında yaprak ciğer aldık. Paçanga lezzetliydi, yaprak ciğer ise muhteşemdi. Uzun süredir bu kadar lezzetli yaprak ciğer yememiştim. Üstüne de az karışık kebap aldık. Bu tabak da başarılıydı. Pirzola ve kuzu şiş muhteşemdi. Bir daha gidersem sadece bu ikisinden oluşan karışık tabak tercih ederim. Aslında buranın özel yemeği, limonlu kavurma fakat bu yemeğe cesaret edemedik. Yedik içtik 3 kişi alkol ile 130 TL ödedik. Denizli'de bu kalitede bir mekanla karşılaşacağımızı tahmin etmemiştik. İstanbul'da olsa ayda en az bir kere gideceğim bir yer olurdu. Şiddetle tavsiye ederim...#KanGurular
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder