Beeves hikayesi 2010 yılında Şaşkınbakkal
Beeves Steakhouse ile başladı. Yaklaşık 25 yıldır restaurant ve otellere et
temini yapmakta olan Budak ailesinin ilk Steakhouse ı olarak kurulmuş olan
Beeves Steakhouse kalitesini Burger konsepti ile de Beeves Burger de ortaya
koymuş. Etlerini Gebze ve Kars da bulunan çiftliklerinde üretmekteler. Etlerini
merkez üretimhanelerinde bulunan özel dry age odalarında 28 gün boyunca
dinlendirdikten sonra tek tek özel olarak işlenmekte ve el ile üretimlerimizi
gerçekleştirmekteler ve birçok ünlü otel ve restaurant için özel üretim
yapmaktalarmış.
Bu bilgileri alıp tadımımı yapmadım. Tadımımda
etlerinin lezzetini beğendiğimden işletmenin geçmişine yönelik bilgileri temin
ettim ve sizle paylaştım.
Mekan iyi dekore edilmiş, müşterilerinin
ilgilerini çekmeye muktedir sembolik, dekoratif objelere sahipti.
Mekanı tavsiye ederim. #KanGurular
Servis: 8/10
Atmosfer: 8/10
Fiyat: 8/10